Aşa cum ne-am obişnuit deja şi în acest an, a venit duminica în care serbăm împreună cu toţi copiii din biserică, scenetaCrăciunul Copiilor. De dimineaţă de la ora 9 ne-am întâlnit cu toţi copiii la grupa mică unde urma să ne pregătim cu colinde şi poezii în cinstea Celui ce s-a coborât într-o iesle, chiar şi pentru noi copiii. Şi aşa cuprinşi de spiritul de dăruire al Crăciunului ne-am pus pe colindat şi preţ de 45 minute am repetat colindele care nu le-am mai cântat de anul trecut. Surpriza a fost deosebit de plăcută pentru că împreună cu ceilalţi învăţători am constatat bucuria copiilor la această repetiţie, bucurie pe care cred că aţi simţit-o şi dumneavoastră atunci când copii v-au colindat.

Prezentarea scenetei de către adolescenţii bisericii a fost încă o bucurie şi o apropiere de iesle. Am ascultat apoi mesajul fratelui Corneliu Medrea despre Cadoul, Darul oferit omenirii de către Dumnezeu şi am înţeles încă odată cât de mult ne-a iubit Domnul Isus coborându-se pe pământ ca noi să avem viaţa veşnică.

Îmi doresc ca această bucurie ce am simţit-o cu toţii de Crăciun să nu ne părăsească nici o clipă şi doresc să fim mulţumitori pentru tot ceea ce avem, căci totul vine din mâna Domnului.

Gabi Tudosă

Reclame